La UITP (The International Association of Public Transport)  i la BBC han realitzat una sèrie de reportatges sobre la mobilitat a diferents ciutats del món com Singapur, Sydney, Londres, Dubai o Barcelona, entre d’altres.

Molt més enllà d’una funció funcional, el transport és una vehicle de vida per a la societat: un portal a través del qual accedim a la sanitat, l’educació, la feina i els éssers estimats. Tot i que el transport públic i la mobilitat urbana sempre han tingut un impacte important en les comunitats i les interaccions socials, noves realitats sense precedents han fet que la seva relació amb la nostra qualitat de vida sigui més clara.

Aquesta sèrie de reportatges explora el paper central i significatiu que juga el transport públic a les nostres vides. Després de la pandèmia, les ciutats tenen el repte de dissenyar un futur més verd, més segur i connectat per a la mobilitat eficient. Els diferents vídeos mostren les múltiples cares del transport públic: els passatgers i les persones que treballen i innoven dins de la indústria de la mobilitat.

Més informació al web de la BBC