Política de cookies

1. Què són les galetes?

La pàgina web de la SOCIETAT CATALANA PER A LA MOBILITAT (d’ara endavant, SOC), https://socmobilitat.cat, utilitza galetes i altres arxius de funcionalitat similar. Les galetes són arxius petits de dades que s’envien a l’ordinador de la persona usuària, al telèfon mòbil o a un altre dispositiu d’accés quan visita una pàgina web, i que permeten obtenir informació relativa a la navegació o un codi que permet identificar de manera unívoca la persona usuària.

2. Tipologia de galetes i finalitats d’ús.

En navegar per aquest lloc web s’utilitzen galetes de sessió i galetes persistents, que, a més, són galetes pròpies o de terceres parts.

 • Les galetes de sessió estan dissenyades per a recaptar i emmagatzemar dades mentre la persona usuària accedeix a una pàgina web. Se solen emprar per a emmagatzemar informació que només interessa conservar per a prestar el servei sol·licitat per la persona usuària en una sola ocasió.
 • Les galetes persistents fan que les dades continuïn emmagatzemades al terminal de la persona usuària i la part responsable de la galeta hi pot accedir i les pot tractar durant un període definit de temps, que va des d’uns quants minuts fins a uns quants anys.
 • Les galetes tècniques permeten que la persona usuària navegui per una pàgina web, una plataforma o una aplicació, així com fer servir les diferents opcions o serveis que s’hi incloguin, com ara controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a llocs d’accés restringit i utilitzar elements de seguretat durant la navegació.
 • Les galetes d’anàlisi permeten seguir i analitzar el comportament de les persones usuàries del web, amb l’objectiu de crear perfils de navegació i introduir millores en funció de l’anàlisi de les dades d’ús sobre l’oferta de productes i/o serveis.

Galetes pròpies:

Són les galetes creades o gestionades per l’entitat responsable de la pàgina web, SOC. La pàgina web https://socmobilitat.cat utilitza galetes pròpies amb les finalitats següents:

Galetes tècniques. Durada: durant la sessió

 • wp-settings-time-{user_id}: S’utilitza per a personalitzar la interfície d’usuari i pot ser utilitzada per a emmagatzemar preferències de la persona usuària.
 • wordpress_test_cookie: S’empra per a comprovar si el navegador té les galetes habilitades.
 • wordpress_{hash}: Permet autenticar i mantenir la sessió de la persona usuària en el lloc.
 • wp-settings-{user_id}: S’utilitza per a personalitzar la vista del panell d’administració i per a emmagatzemar preferències de la persona usuària.
 • comment_author_{hash}: Permet recordar el nom de la persona que ha escrit el comentari per facilitar-ne l’escriptura en comentaris posteriors.
 • comment_author_email_{hash}: Recorda el correu electrònic de la persona que ha escrit el comentari per facilitar-ne l’escriptura en comentaris posteriors.
 • comment_author_url_{hash}: S’utilitza per a recordar la URL de la persona que ha fet el comentari per facilitar-ne l’escriptura en comentaris posteriors.

Galetes de terceres parts:

Són les que administren prestadors de serveis d’anàlisi aliens a la SOC.

A continuació, es detallen tant les tercers parts que poden configurar les galetes del vostre equip i accedir-hi (de la qual cosa se us informa i per a la qual cosa es requereix el vostre consentiment), com les finalitats amb què s’utilitza la informació que emmagatzemen. Així mateix, us informem que l’ús de galetes de terceres parts pot comportar transferències de dades fora de l’Espai Econòmic Europeu. Sobre aquest tema, us informem que podeu consultar més informació sobre les característiques d’aquestes transferències en les polítiques de privacitat enllaçades d’aquestes terceres parts.

Galetes d’anàlisi

Google Analytics: Duració de 365 dies. Més informació

Galetes tècniques

youtube.com Duració de 365 dies. Més informació
vimeo.com Duració de 365 dies. Més informació
twitter.com Duració de 365 dies. Més informació

3. Desactivació o eliminació de les galetes.

Podeu acceptar, rebutjar o modificar les preferències sobre l’ús de galetes al panell de configuració següent:

Així mateix, la majoria dels navegadors web permeten gestionar, en qualsevol moment, les preferències de la persona usuària sobre l’ús de les galetes. La persona usuària pot ajustar el navegador perquè rebutgi galetes o elimini certes galetes segons el seu criteri.

4. Actualitzacions i canvis en la política de galetes.

La SOC pot modificar aquesta política de galetes en funció de noves exigències legislatives, reglamentàries, o amb la finalitat d’adaptar-la a les instruccions dictades per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

PROGRAMA KIT DIGITAL FINANÇAT PELS FONS NEXT GENERATION DEL MECANISME DE RECUPERACIÓ I RESILIÈNCIA

Logos Kit Digital
Logo digitalizadores kit digital